Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ilyen naptejet ajánlani...

Tudtok ilyen naptejet ajánlani? ->

Figyelt kérdés

Fehér bőröm van, most tervezek új naptejet beszerezni. Olyat keresek, ami:

- 50 faktoros

- spray-s vagy pumpás adagolójú

- és 2000 Ft alatt van.

Lehet gyerekeknek való is. :)

2013. ápr. 29. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb. három éve keresek ilyen naptejet én is, de sehol nincsen. :( Sajnos amúgy is elég drágák, a magasabb faktorszámúak meg főleg, és valamiért fújósat meg spray-set csak legfeljebb 20 faktorosban látni. :/
2013. ápr. 29. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:
A Rossmannos meg dm-es gyerekeknek való saját márkásakat néztem, de nem tudom azok milyen minőségűek lehetnek. Rossmannosból van 30 faktorosom, de az elég zsíros állagú, úgyhogy nem merem az arcomra kenni.
2013. ápr. 29. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekeknek valótól nagyon ekcémás meg kiütéses lett a bőröm, de azért megpróbálhatod, mert én alapvetően érzékeny bőrű vagyok, lehet hogy csak azért.
2013. ápr. 29. 13:20
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Az én bőröm is alapból érzékeny és most 9,5 hónapos kisfiamat is eléggé féltettem a káros sugaraktól, én aztán mindenféle 50eset teszteltem magamon, de árérték arányban maximálisan meg vagyunk (mert babára és magamra is azt kenem) elégedve a DM saját márkás termékekkel - ezt használjuk 2-3 hete.Én 50+ Kids típust vettem, mert még ebből a márkából is legalább négyféle 50 van. A tubusos 100ml kb 1500Ft, a pumpás 200ml kevesebb mint 2000Ft! Az állaga jó,nem túl sűrű, nem zsíros, nem ragacsos, ruhán nem hagy foltot, illatanyagmentes, fehér színű, könnyű krém, a spicces persze folyékonyabb. Korábban az ambresolam 50+ kids spriclisét használtam, azzal megegyező a minősége és lényegében fele annyiba kerül.

2013. ápr. 29. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor mindenképp a dm-ben nézek körül inkább a saját márkásoknál. Úgyis van -10%-os végösszeg kuponom, akkor még azzal is spórolhatok kicsit. :)
2013. ápr. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!