Jó minőségű babasampont és naptejet tudnátok ajánlani? (10 hónapos babának)
Samponból nekünk is a Nivea vált be, a sensitive verzió. Ha jól emlékszem, akkor hársfavirággal.
Naptejből pedig a La Roche Posay Anthelios Dermopediatrics 50+ jött be (csak gyógyszertárban kapható).
samponból a Babe jött be,bár az illatát nem nagyon szeretem.
naptejet nem tudok neked ajánlani,mert a tavalyit kidobtam és az idén még nem vettem :(
szia.
a lányomnak nagyon érzékeny volt a bőre,és csak a nivea volt amitől nem pattogott ki,abból azt használtam amelyik fürdető és sampon is egyben.
februári a lányom,azon az éven nyárra a babe 50 faktoros naptejet vettem,mert nagyon fehér bőrű,
orvos javasolta.
utána éven egy foreveres naptejet na azzal nem voltam megelégedve,és tavaly sun kids 30 faktoros naptejet használtam nála.
az én saját tapasztalatom szerint mivel már 3 fajta naptejet próbáltam,ha vízbe viszed azt válaszd ami jó sűrű,mert azt nem mossa le a víz.
igaz azok kicsit ragacsosabbak,nehezebben kenhető,
de biztonságosabb.
a fiamnak most lesz az első nyara,ő is nagyon vékony és fehér bőrű,úgyhogy neki is jobb minőségűt veszek.
amúgy tavaly olvastam egy kutatást teszteléssel egybekötve,hogy pl a nivea nem jó,és a dm-es saját márkás naptej,ugyan olyan jó mint a babe.
árban nem tudom mi a különbség,
mert dm-est még nem néztem de a babe az iszonyat borsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!