Mi van akkor, ha naptejjel bekenem az arcom és utána alapozóval is?
Figyelt kérdés
NAptejjel nyílván azért kenem be magam ,hogy ne égjek le,illetve ne legyen belőle hámlás..alapozó meg azért kell mert van 1-2 bőrhibám,de nem tudom hogy a 2 együtt használható-e.2013. ápr. 30. 22:25
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy használható! :) De ha már nem vágsz olyan erős fedésre, akkor készítheted úgy is, hogy még a kezedben keversz össze egy-egy csöpp alapozót és naptejet.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm ! :)
2013. ápr. 30. 22:41
3/7 anonim válasza:
Naptejek átlagban testre készülnek zsírosabbak arcon pattanás képző lehet illetve az alapozót nagyvalószínüséggel lefogja dobni. Próbáld ki ha neked bejön használd úgy ahogy leírtad, de én személy szerint inkább SPF -el elátott alapozót , arckrémet vagy BB ajánlanék a káros sugarak illetve a bőröd egészsége érdekében vagy akár kifejezetten arcra kifejlesztett napozó termékeket.
4/7 anonim válasza:
Hát én is inkább magas spf-es alapozót választok, mert a naptejtől mindenféle pattanás, kiütés, pirosság kijön az arcomon. Szerintem nem oda lett kitalálva.
5/7 anonim válasza:
a megoldás az ARCRA készült napvédő szer, gél, lotion. Persze ha nem irritál, pattanásosít, stb, akkor használd azt, amelyik bevált. Fényvédős alapozókkal csupán annyi a probléma, hogy ezekből sokkal kevesebbet viszünk fel normál esetben (persze ha kilométer vastagon alapozod magad akkor hajrá) mint egy napozóból kéne a normális fényvédelemhez. De te tudod, mennyire érzékeny a bőröd, van olyan ismerősöm aki sosem keni magát és sose ég le, pedig teljesen átlag bőrszíne van. Ha nincs szükséged nagy védelemre akkor a bb krémekben (főleg a koreaiakban) elég magas faktorszámú van és még ha keveset is kensz fel, egy strapabíróbb bőrre simán elég:) Csak a koreai dolgoknál mindig vigyázz, hogy tuti eredetit vegyél, mert rengeteg a borzasztó minőségű hamisítvány:(
6/7 A kérdező kommentje:
Fehér bőrű vagyok,hamar leégek,van egy pár anyajegyem (nem az arcomon),az arcommal az a "baj" hogy a pattanásos időszakomban szépen elkapargáltam a pattanásokat és piros foltok maradtak meg..ezért kell az alapozó,a naptej pedg azért kéne az arcomra,mert nagyon zavar ha egész nyáron hámlik az orrom és a fejem :S
2013. máj. 1. 21:05
7/7 A kérdező kommentje:
az alapozót korrektorral együtt használom.
2013. máj. 1. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!