Egy hajfestéket az erősebb, vagy a több oxi szív jobban?
Tehát adott a hajfesték, de szeretném, ha világosabb lenne a színeredmény. Hatost szoktam hozzáadni.
Mikor lesz világosabb: ha mondjuk kilencesre cserélem a hatost, vagy ha emelem a hatos megszokott mennyiségét?
az erősebb!!!
azért van direkt többféle töménységű oxi mert egyik gyengébben a másik erősebben szív.
a festék-oxi arányt pedig minden cég megadja, attól ne térj el!
Milyen színű a mostani hajad? milyen színű a festék? 3%-6% os sötétít. 9%-12% os világosít. Nehogy több hidrogén-peroxidot keverj e festékhez,mert nagyon nem mindegy az arány. a % a lényeg!!!
Fodrász vagyok
mi van ha valaki se nem sötétíteni se nem világosítani akar? 6% is tud akár 2-t világosítani!!
utolsó, sztem add vissza a papírod...
egy fodrász tanuló
jaaaj, fodrász tanuló, de a kérdező világosítani akar, és nagyon is jól írtam le neki,h mit mivel keverjen!!!!!
A kérdező arra kíváncsi,h hogyan tud világosítani.
Nem csak 2 árnyalattal akar világosabbat.Igen, csinálhatja 6-ossal is,de nem lesz olyan nagy különbség a mostani és a kívánt színmélység között.
Sztem te még vizsgázz le sikeresen,aztán pampogj .... pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!