Valaki használt már ilyen hajfestéket?
Figyelt kérdés
Aki próbálta már, az leírná a vele kapcsolatos tapasztalatait? Lehet ez csak valami tévhit de azt halottam a kallos hajfestékekről, hogy kiválóan fednek de elmarad a fényes festett haj látványa. Nem tudom igaz-e ez az állítás.
2013. máj. 7. 12:49
1/2 anonim válasza:
nekem abszolút bevált a kallos hajfestéke (bár ezt konkrétan még nem használtam). én nem is szeretem ha olyan mű a hajam, mint egy paróka, szal nem zavar, ha nem csillog természetellenesen.
2/2 anonim válasza:
Évek óta Kallost használok, de inkább KJMN a kedvenc, mert az 100 ml, nem 40 mint a Glow. De amúgy tök ugyanaz.
Legutóbb sötétszőkével festettem, eléggé fényes lett, és nekem pont matt haj lenne a célom... szerintem kifejezetten fényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!