Ki használt már hab állagú hajfestéket? Milyen színe lett? Bevált?
Figyelt kérdés
ki szeretném próbálni a hab állagú hajfestéket, de nem merem nehogy ne fogja be a hajam vagy ilyesmi.Szeretném megtudni hogy használ-e vagy sem..!??2012. nov. 14. 13:25
1/7 anonim válasza:
Hab állagúval csináltam a kék,piros,rózsaszín hajaimat. Gyönyörűen megfogta, csak pár naponta kellett ráfestenem mert hamar kopott a színe. De nem volt vészes, 5 perc alatt megvoltam vele és rajta hagytam 10 percig. Szóval ha ilyen barna, fekete, szőkét akarsz az is ugyan úgy meg fogja fogni. Én még csak nem is márkásat használtam.
2/7 mmano88 válasza:
Én mondjuk szőkére festem a hajam, szóval az kicsit macerásabb, de nekem a Wellaton az bejött az nagyon jó volt, a Schwarzkopf már annyira nem fogta be a hajam tövét, a L'oreal meg nem volt jó, attól narancssárga lett a hajtövem. :D
3/7 anonim válasza:
Én is wellatont használtam,bejött.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem szőke hajam van, vagy is világos szőke..a tövét jól befogja fogni??egy doboz elég ha a hátam közepéig érő hajam van..?!
2012. nov. 14. 13:47
5/7 anonim válasza:
Anyósom használta kb fél évig, neki nagyon jól befogta, utána is csak azért nem vette meg,mert olcsóbbra váltott.
6/7 mmano88 válasza:
Hogy befogja e neked, az jó kérdés, nem mondtad azt sem, hogy milyennel festenéd...
Egy doboz viszont szerintem elég lesz rá.
7/7 anonim válasza:
Nem értem minek ezek a habállagú vacakok, mikor olcsóbban vehetsz normális minőségi festéket is fodrászkellékesben. Az biztos hogy olyan lesz amilyenre akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!