Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy hülye kérdésem:...

Van egy hülye kérdésem: szoktatok lefekvés előtt fésülködni? :D

Figyelt kérdés
Én szoktam, és a családból megkérdezte valaki, hogy minek. Ez elgondolkodtatott, hogy vajon normális-e, hogy fésülködök alvás előtt, vagy sem:D és hogy vajon mások szoktak-e

2013. máj. 7. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Hosszú hajam van, de sokszor reggel is elfelejtek fésülködni, nemhogy este...
2013. máj. 7. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Meg szoktam este is fésülni. Nappal kontyban hordom, este leengedem, kifésülöm, majd vagy befonom, vagy visszatekerem kontyba és úgy alszok.
2013. máj. 8. 09:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig fésülködöm lefekvés előtt. Nem tudom, nekem valahogy ez olyan természetes. Ráadusul, nem szeretnék butaságot mondani, de mintha hallottam is volna valahol, hogy jót tesz, ha kifésülöd esténként, mert így eltávolíthatod a napközben rákerült por meg hasonlók nagyrészét. :)
2013. máj. 8. 09:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Mikor hogy :) Általában szoktam, de ha nagyon fáradt vagyok, akkor nem...
2013. máj. 8. 13:13
 15/18 A kérdező kommentje:
hűű örülök, hogy nem vagyok egyedül akkor:D én is olvastam egyébként, hogy a napi kétszeri fésülködés ajánlott
2013. máj. 8. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden este kifésülöm lefekvés előtt. Általában kibontott hajjal alszom, de nyáron melegben éjszakára be szoktam fonni. Nekem is hosszú hajam van.

Én általában egy nap háromszor fésülködöm: reggel, délután amikor hazaérek és lefekvés előtt.

2013. máj. 8. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Én csak akkor szoktam, ha előtte hajat mostam, mert olyankor eléggé kezelhetetlen és reggel így könnyebb dolgom van:D
2013. máj. 11. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ki van vasalva a hajam, akkor igen, ha nincs, akkor nem. :) (olyankor hullámos-göndör)
2013. máj. 12. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!