Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor radírozzam az arcom?...

Mikor radírozzam az arcom? Este lefekvés előtt, vagy reggel miután felkeltem, meló előtt?

Figyelt kérdés

Ha este radírozom akkor reggelre elmúlik a pirosság, az arcom valamennyire regenerálódik.

Viszont most elég hideg van sztem ahhoz hogy reggel radírozzak, jól ki is csípné ez a hideg.

Vagy lehet reggel is? Ha mondjuk még itthon leszek 1-2 órát és csak úgy megyek a szabadba az is jó?

2010. nov. 3. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
én este szoktam 1héten egyszer.nem tudom hogy jó e reggel.
2010. nov. 3. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem már 2 hete kimaradt. Most emiatt lehet nagyobb a valószínűsége, hogy patti jön rám? jelenleg még szép tiszta az arcom.
2010. nov. 3. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Este tanácsosabb, pont az általad leírtak miatt. Várhatsz vele estig, addig nem lesz pattid, ha már eddig se jött ki! :)
2010. nov. 3. 11:01
 4/5 Fülünyúl ***** válasza:
Este. Nem a kipirosodás miatt, hanem a környezetből a dzsuva napközben rakódik az arcodra (por, lebegő szennyeződések), amit célszerű lefekvés előtt eltávolítani, ami vagy lemosós alapos tisztítás, vagy lehet a radírozás. Radírozás előtt is használj arclemosót.
2010. nov. 3. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
én fürdés után-közben szoktam
2010. nov. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!