Van egy hülye kérdésem: szoktatok lefekvés előtt fésülködni? :D
Figyelt kérdés
Én szoktam, és a családból megkérdezte valaki, hogy minek. Ez elgondolkodtatott, hogy vajon normális-e, hogy fésülködök alvás előtt, vagy sem:D és hogy vajon mások szoktak-e2013. máj. 7. 22:01
1/18 anonim válasza:
Én szoktam, könnyebb reggel kifésülni :D
2/18 anonim válasza:
igen, pedig férfi vagyok nem hosszú hajjal, és nem valami bájgúnár ... ugyanis nem mindegy hogyan fekszem el a hajam reggelig :)
3/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy egyedül vagy párban megyek az ágyba. :)
5/18 anonim válasza:
én szoktam mer így reggel sokkal könnyebb kifésülnöm a hosszú hajamat. az ottalvós bulikon nekem is megkérdezték hogy minek :D
6/18 anonim válasza:
Én mindig szoktam, mert nap végére (főleg ha délután meg este itthon vagyok) összegubancolódik a hajam és ha még úgy is aludnék el, reggel képtelenség lenne kifésülni. Meg jobb érzés is, mint ahogy pl. jobb érzés megfürödve, tisztán befeküdni az ágyba, nálam ehhez a kifésült haj is hozzátartozik.
8/18 anonim válasza:
Én nem szoktam, kitudom fésülni reggel, nekem annyira nem gubancolódik össze.
9/18 anonim válasza:
Hosszú hajam van. Sokszor elfelejtek este fésülködni és csak reggel fésülködök. Ha otthon vagyok, akkor még reggel se mindig, csak gyors felkötöm a hajam. Elég könnyen fésülhető amúgy a hajam, nem kócolódik.
10/18 anonim válasza:
Nem,csak ha nagyon gubancos vagy unatkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!