Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nyakamon lefogják venni az...

A nyakamon lefogják venni az anyajegyemet ami közel van a hajtőhöz ezért nem moshatok majd 10 napig hajat! A száraz sampon tényleg használ?

Figyelt kérdés
Szőkés hajam van!Aki tud valami jó száraz sampont ajánlani az légyszíves írjon fontos lenne!
2013. máj. 7. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szőke hajra egész jó. szerintem mindegy milyet veszel, én valami nagyon gagyi olcsót vettem, de használt. Csak jól ki kell kefélni. Persze ne várj tőle olyan hatást, mintha hajat mostál volna...

Én a helyedben olyan 5 nap után azt csinálnám, hogy a hajam arccal lefelé belelógatom a kádba és megkérem anyukámat/tesómat hogy segítsen. Kancsóból öntve a vizet, a fejed tetején meg tudnátok mosni a hajad, persze nagyon vigyázva, hogy a nyakad közelében már ne legyen vizes. Tényleg csak fejtetőn megmosni.

2013. máj. 7. 10:05
 2/3 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen:)
2013. máj. 7. 10:49
 3/3 Distance10 válasza:
Kérd meg a tesódat hogy segítsen :) biztos segíteni fog :)
2013. máj. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!