Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Atlagos borom van . Melyiktol...

Atlagos borom van . Melyiktol leszek barnabb a csokiszolitol vagy a bronzos szolitol?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 13:07
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Akkor miert irtad hogy ha van ket gyerekem akkor nekem nem kell szoli mert sotet a bőrom?? Na errol beszelek;)olvass utana.
2013. máj. 8. 11:45
 32/42 A kérdező kommentje:
Te itelkeztel hogy lusta vok. Stb...maskor gondold meg vagy vallald magad..bar lehet neked nem erdemes:D:D:D
2013. máj. 8. 11:47
 33/42 anonim ***** válasza:
Te nem ismered a számokat? Azt nem én írtam. Nézd meg a százalékokat...
2013. máj. 8. 12:07
 34/42 A kérdező kommentje:
Ennyibol te is gondolhatod hogy neki irtam nem neked
2013. máj. 8. 12:23
 35/42 anonim ***** válasza:
Én írtam utoljára, gondoltam arra válaszoltál, mivel már előtte is egy regényt írtál....Mindegy, a gyerekeiddel foglalkozz. Amúgy megnéztelek, mennyi idős vagy? 20? Komolyan, látszik, hogy egy tanulatlan, buta cigány lány vagy. Neked tényleg nem kell szoli. :D
2013. máj. 8. 12:33
 36/42 A kérdező kommentje:
Husz? Joo lenne de orulok ha annak latszom.am 25 :D engem nem erdekel a velemenyed:D latszik te csak egy irigy ember vagy aki nincs megelégedve magaval:) figyi ha ebben az irogatásban oromod van,ám legyen, van meg hely;);)
2013. máj. 8. 13:04
 37/42 anonim ***** válasza:
Irigy? Rád? :D Mire legyek irigy? Hogy a két gyereked mellett neked az a legfontosabb dolgod, hogy lebarnulj? Ráadásul még a nevedet is elárulod, így bárki láthatja, hogy ki vagy. Meg vagyok magammal elégedve, pont ezért nem teszem fel magam ide, és nem a bőrszínem a legfőbb problémám. Úgyhogy aki itt irigykedhet, az maximum te vagy. Amúgy biztos jó anyuka vagy, ha így ráérsz gyerek mellett szitkozódni és szapulni a másikat egy anonim oldalon. :D Mintaanyuka....
2013. máj. 8. 13:13
 38/42 A kérdező kommentje:
Igen .siman irigy.igen ráerek:) es igen bevallalom magam mert nincs mit szegyelnem:) es emelett tok jo a csokiszoli;) hmm...kivanom legyen szep napotok nektek is;)
2013. máj. 8. 14:34
 39/42 anonim válasza:

Úristen ember, ha normálisan elolvasnád a kérdést, látnád hogy nyilván semmi köze a borokhoz..és a bőr-, és hajápolás kategóriákba miért írna borokkal kapcsolatos kérdést:S...

Én sokkal jobban szeretem a bronzos csöveket, a csokicsövektől olyan pirosas barna lesz a bőröm, amit ha túlzásba viszel, úgy fog kinézni, mintha megégtél volna..

2013. máj. 8. 15:57
 40/42 anonim ***** válasza:
Utolsó te még hírből sem ismered az iróniát. :D
2013. máj. 8. 16:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!