Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Atlagos borom van . Melyiktol...

Atlagos borom van . Melyiktol leszek barnabb a csokiszolitol vagy a bronzos szolitol?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 13:07
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
29%
Szóval bent dolgozol irodában és semmilyen módon nem érintkezel napfénnyel se hétvégén se délután négykor se délben, egyszerűen semmikor. Nem érsz rá kimenni a friss levegőre helyette befeküdnél egy kapszulába. Gratulálok.
2013. máj. 5. 20:22
 12/42 anonim ***** válasza:

ma 20:22

Egyébként nem kéne szidni a szolisokat. Én ugyan pasi vagyok, de pont a másik véglet. Van egy hobbink tele gyümölcsfával, és zöldségekkel. Ott azért nyáron is dolgozni kell, amit biztos, hogy nem fogok pólóban csinálni. Így viszont nem egyenletesen barnulok le. Hol fehér vagyok, hol csokibarna. Na ezért kell a szoli, hogy kiegyenlítse amennyire lehet. Napozni meg szerintem kínszenvedés.

2013. máj. 5. 22:36
 13/42 A kérdező kommentje:

Undorito tarsasag.kiveveve az utolsó. Nem tehetek rola hogy kizarolag ekezettel tudtok olvasni es nem hoztok semmi osszefuggest ket mondattal:D na igen kapszulaba fekszem esakkor mivan??! Melyik parasztot zavarja itt meg?? Nem az en problemam hanem a tietek

.okoskodo majmokat nem kerdeztem a kerdesre valaszoljatok.aki probalta is koszi!

2013. máj. 6. 06:44
 14/42 anonim ***** válasza:
Mindenki paraszt aki szerint a szolárium hülyeség, ez a jó hozzáállás! Amúgy nem lenne egyszerűbb bemenni egy szoláriumba és megkérdezni?
2013. máj. 6. 09:39
 15/42 anonim ***** válasza:

ma 06:44

Én vagyok az a bizonyos utolsó. Többek között én is viccelődtem a helyesírásodon egy ezelőtti kommentben. Tényleg írj ékezettel, ez nagyon gáz és idegesítő.

2013. máj. 6. 11:11
 16/42 A kérdező kommentje:
Na szep kis tarsasag.ja ennyibol de egyszerubb megkerdeznem ott,de arra szamitottam hogy egy nalam tapasztaltabb ember fog nekem irni egy normalis valaszt.Aki ismeri mar ezeket a szamomra meg uj dolgokat.de igaz be kell latnom nem toletek fog jonni a valasz!
2013. máj. 6. 21:52
 17/42 anonim ***** válasza:
Gondolom új vagy az oldalon... akkor beavatlak: ez többnyire egy szórakoztató oldal, akármennyire is akarják másnak látszatni a készítői. Ez lett belőle. Ide a 90% nem azért jár fel, hogy kérdéseket tegyen fel és válaszokat kapjon, hanem egyszerűen szórakozni. Vagy a politika rovatban gyűlölködni. Menj el a szoliba, és tedd fel ott a kérdésed...
2013. máj. 7. 06:44
 18/42 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Egy normális:)
2013. máj. 7. 08:48
 19/42 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg valamelyik szoliban megkérdezni luxus? Ha már ahhoz lusta vagy, hogy napozz, akkor legalább emeld fel a s.egged az irodából, és kérdezd meg egy szoláriumban.
2013. máj. 7. 19:16
 20/42 anonim válasza:
Szoli igy, szoli ugy.... De a legtöbb pasi odavan a szoláriumozott cicababákért... :P ugyhogy erről ennyit.
2013. máj. 7. 19:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!