Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan mondjam el anyukámnak...

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy epillálni/borotválni akarom a lábam?

Figyelt kérdés
Jó a kapcsolatunk meg minden de ilyenról hogy szőrtelenítés még nem beszéltünk.Biztos megengedné csak egyszerűen félek.Ti hogy csinaltatok?
2013. máj. 2. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogsz egy borotvát és borotválni kezded, én is így csináltam. Soha nem is beszéltünk ilyesmiről, mert minek?
2013. máj. 2. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
én sem mondtam el. de ha nagyon beszélni akarsz vele, nyugodtan mondd el neki, hogy zavar, hogy szőrös a lábad, segítsen neked.
2013. máj. 2. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget és szerintetek epillálás vagy borotva vagy esetleg.krém vagy gyanta?
2013. máj. 2. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
a gyanta a legegyszerűbb és a leghatékonyabb,de azt kozmetikusnál csináltasd,ne otthon.
2013. máj. 2. 20:50
 5/8 FannaL válasza:
gyanta, utána ahogy elkezd nőni a szőr egy picit is leepilálod. Legalább is nekem az a legjobb. :)
2013. máj. 2. 22:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Hü köszi

most.fogom mondani neki

szurkoljatok

2013. máj. 3. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért emelted ki a kérdést, még nem mondtad el?

egyébként én személy szerint mondtam neki, hogy csúfolnak a suliban, hogy szőrösödik már a hónaljam, akkor erre elvitt engem kozmetikushoz, de nem volt szimpatikus, aztán fogott egy borotvát, és megcsináltuk. Először nem akart belemenni, merthogy erősödik majd csak a szőröm, de olyan mindegy, mert nem fogom egész életemben gyantáztatni, úgyis megerősödik ha nem előbb, akkor utóbb.:D

Én is úgy csinálnám a helyedben inkább, hogy elmennék kozmetikushoz, ő lehúzná, és utána epilálnám rögtön, ahogy elkezd már pár szál nőni, így elviselhetőbb egyszerre a fájdalom.

2013. júl. 26. 23:45
 8/8 anonim válasza:
Mit kene mondanid? Ez a te dolgod...
2013. júl. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!