Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek hány éves korotokban...

Nektek hány éves korotokban volt először festve a hajatok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 30. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15 évesen vörösre, azóta is ugyanolyan, nagyon szeretem :) 21/L
2013. máj. 1. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
14 évesen befestettem magamnak színezővel az egészet szőkére.. Hát nagyon csúnya volt. Utána viszont szőke melírokat tetettem bele az egész haj befestése helyett és azt már fodrásszal, úgy már jobban nézett ki. Ezt 18 éves koromig csináltam, akkor visszafestettem az eredeti színére (világosbarna), azóta ilyen.
2013. máj. 1. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:
13 évesen vörös melír, 14 évesen is vörös melír, aztán 15 évesen lila volt az alja fél évig, utána vissza akartam festeni az eredeti világosbarna színére, csak mindig kikopott a lila alatta. Aztán egyszer középbarnát festettünk rá, attól meg fekete lett, de kikopott 3 hónap után a hajszínemhez közeli árnyalatúra és lenövesztettem. Megbántam nagyon a festéseket. Rájöttem, hogy az eredeti hajszínem a legszebb. Legközelebb csak akkor festem be, ha már őszülök :)
2013. máj. 1. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
11-12 évesen, de csak melír volt, vagy egy-egy világosabb csík.
2013. máj. 1. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:

13 évesen. Feketét akartam, mert rocker voltam (jajj, nagyon keménynek éreztem magam), de anya nem engedte. Viszont a narancssárgát igen, úgyhogy olyan lett.

Utána egy ideig nem volt festve, most pár éve megint.

2013. máj. 1. 11:05
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :))) csak kíváncsi voltam, hogy ti mikor kezdtétek..nekem 14,5 évesen voltak szőke melir csíkok a hajamban, kb 7 hónapig, aztán ombre lett, és ez van már 5 hónapja...de most az egészet szőkére akarom festetni, nagyon tetszik :D
2013. máj. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!