Hány éves korotokban hordtatok először tangát?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 10:44
1/12 anonim válasza:
16 éves korom körül volt egy-kettő, de nem igazán szerettem. Most 21 vagyok, már abszolút nem hordok. :)
2/12 anonim válasza:
14-15éves koromba kezdtem!
23 vagyok,és inkább franciát hordok,nem azt írom h tangát nem,de a francia jobban bejön
4/12 anonim válasza:
13, mert akkor kezdtem el hordani cicanadrágot egy picit hosszabb felsővel. de azért annyira nem volt hosszú, hogy eltakarja az egész popsim, az meg elég gázul néz ki, ha látszik a bugyi vonala.
14L
6/12 anonim válasza:
13-14 körül, de a mai napig sem szeretem, inkább francia, vagy hagyományos.
9/12 anonim válasza:
van egy kettő de nem igazán szeretem...a cicanaci alá inkább veszek olyan bugyit aminek lézerrel van vágva a széle így nincs ami átlátszódjon
10/12 anonim válasza:
13-14 lehettem amikor hordani kezdtem, de nem tartott sokáig. szerintem a tangánál vannak ízlésesebb bugyik is, és utálom amikor a farmer "simogatja" a hátsóm. én francia párti vagyok. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!