Mennyi ideig tart a hajspray-k hatása?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a hajspray-k, amik olyanok, hogy befújod vele a hajad és a következő mosásnál kijönnek.Ven belőlük színes is.
Azt szeretném tudni, hogy mindenkinek kijön a hajából egy mosás alkalmával?Mert pl. ha egy világosszőke hajú csaj befújja a haját fekete hajspray-vel, az is kijön 1 mosás után?xD
2009. szept. 27. 18:49
1/5 A kérdező kommentje:
2009. szept. 27. 18:52
2/5 anonim válasza:
Hét nekem olyan olcsófélével volt befújva rózsaszínel és az kijöt..
3/5 anonim válasza:
Kijönni kijön a hajadból ha megmosod, de ha benne alszol arra készülj fel, hogy tiszta olyan lesz az ágyneműd. Nekem barna a hajam és volt már benne vörös és kék hajspray is. Mindkettő megfogta.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is barna hajú vagyok, és kéket szeretnék:D
De köszi, hogy szóltál erről az ágyneműs dologról:)
2009. szept. 29. 16:20
5/5 anonim válasza:
Nekem pirosra volt befújva a hajam, hát két mosás kellett hogy kijöjjön, először csak rózsaszín lett a samponhab és nem szedte le mind, másodjára sikerült kiszedni, de én egyből egymás után samponoztam be kétszer. Szóval, ha valahogy lazán hajat mosol akkor sztem benne marad egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!