Kakaóvajjal kentem be az arcom éjszakára és 2 nap múlva tele lettem gyulladt pattanásokkal. Mit csináljak?
Nekem a Tulasi Teafa szappan és a DrJuice Co. Hydrogel kombináció vált be.
1. Minden reggel bő hideg vízzel megmosom az arcom, majd szárazra törlöm! Vékonyan bekenem az arcom a "T" vonalon! (nálam itt volt bajos)
2. Este tusolásnál a teafaszappannal mosom meg az arcom és miután bemaszíroztam, pár percet az arcomon hagyom a habot, majd bő vízzel leöblítem, szárazra törlöm és vékonyan bekenem a hydrogéllel!
Nekem mindig volt pattanás az arcomom, általában 2-3db, és a keményebb/kinyomhatatlanabb fajtából, de az állandóan és már kezdtem unni, hogy sohasem "szép" a bőröm, pedig már 31 éves vagyok. Tinikoromban persze olyan volt a bőröm, mint a babapopsi! :)
Szóval a tulasi szappant és a hydrogélt kb. egy hónapja használom és nagyon szép lett a bőröm. Talán azóta 1-2 ici-pici patti jött ki, de azokat csak én láttam közelről.
Ja, és igyál sok vizet... minimum 2 litert naponta, de jó ha többet!
(1)
Köszi a tippet! És hol tudom beszerezni a Tulasi teafa szappan és a Dr Juice Co. Hydrogel krémet?? És mennyibe kerülnek kb?:)
Én 21 éves vagyok.
Köszönöm a választ! Én bután azt hittem, hogy jót teszek a bőrömnek ezzel a natúr dologgal, de többet ártott, mint használt. Soha többé nem csinálok ilyet.:(
Köszönöm szépen a válaszokat!
A Tulasi szappannak holnap utánanézek!
Tulasi teafa szappant bioboltokban tudsz venni. Az ára attól függ, hogy éppen melyikben veszed... olyan 350Ft és 600Ft között van, viszont nagyon sokáig elég. A DrJuice Hydrogélt szintén bioboltban vettem kb. 1200 forintért, de láttam már 1600 forintért is.
(1)
Köszi!
A szappant az előbb vettem meg! Este kipróbálom! :)
:-)
Egyik napról a másikra ne várj csodát... kitartóan kell használni! Nekem is kb. 1 hónap alatt jött rendbe az arcom!
A teafa szappan valóban száríthat, de nálam nem volt ilyen... talán a DrJuice Hydrogél használata miatt! :)
(1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!