Mit csináljak a pattanásokkal?
Kb. 2 éve rengeteg pattanásom volt de csak az arcomon. Aztán sikeresen eltüntettem mindenféle börradírral és kenceficével. Most kb. 1hete megint rengeteg pattanásom van de nem csak azarcomon hanem a vállamon, a hátamon és a mellkasomon is. Hatalmasak gyulladtak és nagyon fájnak. Azóta is naponta 1x használok bôrradírt, maszkokat...
A bôröm elég száraz de ha bármivel bekenem rettentôen zsíros lesz akkor is ha vékonyan kenem be.
Mit csináljak, hogy eltünjenek?
15/L
Szerintem nem kell foglalkozni az ilyen gyógynövényes dolgokkal, nekem csak alig javítottak, és drága volt...
irány a bőrgyógyász, és szedj Sotretet. első körben csak egy hétig!!! ez nagyon fontos! majd aztán szépen lassan eltűnnek. erpős gyógyszer nagyon, de van hatása. én az egy hetet ajánlom, akkorra lesz hatása. a szervezetedben a gyógyszer bentmarad, és hatni fog sokáig.
nekem a kezdő 14 szem kb 3-4 hónapja volt.
kb 1hete szedtem 3napig 20mg-ot, és elmúlt.
ez a gyógyszer tényleg méreg!!!!!!! nagyon vigyázni vele, és csak akkor lehet használni, ha komoly gond van...
de ha nem engedik a szüleid, vagy tényleg indokolatlan a bőrgyógyász szerint, akkor ne szedd!
nagyon jó krém az Akneroxid 100mg/g is!
Este kend be vele a pattanásokat, majd miután visszaérsz a suliból valami hidratáló krémmel.
én így csináltam, és a bőröm nagyon szép.
ha szereted a szaunát, akkor hetente érdemes neked is eljárnod! a 2.kör első 3perce után a szaunába bevitt mézzel vékonyan kend be a pattanásos bőrfelületeket! ezt bőrgyógyász rokon mondta :)
17F
Nekem a Skin Control segített.
Bár nekem csak ritkán,van de akkor bekenem és hamar elmúlik.
"de ha nem engedik a szüleid, vagy tényleg indokolatlan a bőrgyógyász szerint, akkor ne szedd!"
ezt annak írom, aki a gyógynövényekről beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!