Mit csináljak a pattanásokkal?
Figyelt kérdés
17 vagyok és már vagy 5 éve van az arcomon ,már minden féle hülyeséget vettem amivel el lehetne őket távolítani ,de mind1ik tejesen fölösleges volt.
Nektek voltak? hogy tűntek el? tudtok valamit javasolni ami segíthet? :S
2013. febr. 2. 19:57
1/7 anonim válasza:
Szia :))
Én esténként hintőporrral szoktam bekenni a patis részeket, és az egy picit segít. Amúgy anyával pont pár nap múlva megyünk tinibőrgyógyászhoz, aki pont az ilyen tinikkel foglalkozik. :))
14/L
2/7 anonim válasza:
:DUtálom őket.Van egy bioderma krém ami nagyon jól (csak 3-4 marad utána)eltünteti.Amúgy ki kell nyomni.
3/7 anonim válasza:
Én 14 vagyok. Van egy nagyon egyszerű módszer, és olcsó is. Az első:tegyél svédcseppet a vattára, és tedd a pattanásra(akkor hatásos főleg ha már fehér pötty van a közepén). Tartsd rajta úgy másfél percig, és utána, ha már kimarta (igazából nem fáj csak nem tudok más kifejezést használni :) akkor töröld le zsepivel vagy vattával azt a fehér izét ami a pattanásban szokott lenni, vagy ha még nem marta ki akkor nyomd ki, majd töröld át újra svédcseppel, hogy lefertőtlenítsd. így nyomtalanul el szokott múlni.Én nem támogatom ezeket a pattanás elleni krémeket. Szerintem nem hatásosak:) A lényeg hogy mindig tiszta kézzel csináld, és előtte utána fertőtlenítsd le!
4/7 anonim válasza:
Ha hegek, foltok is maradnak az arcodon, akkor a bőrgyógyász a legjobb megoldás.
5/7 A kérdező kommentje:
honnan szerezhetek ilyen cseppet?
2013. febr. 2. 23:04
6/7 anonim válasza:
Én arclemosó tonikkal szoktam esténként bekenni, (azt hiszem Alverde) és az nagyon hamar kiszárítja, és ettől hamar el is tűnik. Ilyet én a DM-ben szoktam venni:-)
7/7 A kérdező kommentje:
kösz! :D
2013. febr. 3. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!