Ricinusolajat hogy kell szempillára használni?
Figyelt kérdés
Ti mivel viszitek fel? Este érdemes felkenni és éjszakára rajta hagyni? Nem probléma, ha véletlenül szembe kerül? Előre is köszönöm !2013. ápr. 29. 16:25
1/5 anonim válasza:
Minek akarsz a szempilládra hashajtó olajat kenni?
2/5 anonim válasza:
Szerintem fültisztítóval próbáld meg felvinni. Este ne hagyd rajta hanem ha napközbe van időd rajtahagyni.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért hashajtó olaj? :) Rengeteg helyen olvastam, hogy szebbé teszi a szempillákat, nőnek tőle, ki szeretném próbálni.
Kettes válaszoló, köszönöm. Nekem is a napközbeni a szimpatikusabb megoldás, bár félek, hogy belefolyik a szemembe :) De majd nagyon kevéssel kezdem, az csak nem lesz annyira "csöpögős".
2013. ápr. 29. 16:47
4/5 anonim válasza:
Hogyhogy miért? Mert ez egy hashajtó.
A szempillákat/hajat elszínezi, más hatása nincs.
5/5 anonim válasza:
Aki nem hiszi...olvasson utána!
Ennyi ember már csak nem téved!
Én is használom, habár csak hajra, de itt sok fontos infót találhatsz szempilla ügyben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!