Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajat hogy kell...

Ricinusolajat hogy kell szempillára használni?

Figyelt kérdés
Ti mivel viszitek fel? Este érdemes felkenni és éjszakára rajta hagyni? Nem probléma, ha véletlenül szembe kerül? Előre is köszönöm !
2013. ápr. 29. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek akarsz a szempilládra hashajtó olajat kenni?
2013. ápr. 29. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fültisztítóval próbáld meg felvinni. Este ne hagyd rajta hanem ha napközbe van időd rajtahagyni.
2013. ápr. 29. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Miért hashajtó olaj? :) Rengeteg helyen olvastam, hogy szebbé teszi a szempillákat, nőnek tőle, ki szeretném próbálni.

Kettes válaszoló, köszönöm. Nekem is a napközbeni a szimpatikusabb megoldás, bár félek, hogy belefolyik a szemembe :) De majd nagyon kevéssel kezdem, az csak nem lesz annyira "csöpögős".

2013. ápr. 29. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogyhogy miért? Mert ez egy hashajtó.

A szempillákat/hajat elszínezi, más hatása nincs.

2013. ápr. 29. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Aki nem hiszi...olvasson utána!

Ennyi ember már csak nem téved!

Én is használom, habár csak hajra, de itt sok fontos infót találhatsz szempilla ügyben is!

2013. ápr. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!