Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestékes problémámban...

Hajfestékes problémámban lenne kérdésem? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Szóval szeretném befesteni a hajamat. Palette intensive color creme trüffel színű festéket vettem is kettőt de nem ugyan ott és nem ugyan olyan a doboza. Attól még ezt a két festéket összekeverhetem? Vagy inkább vegyek másikat?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2013. ápr. 29. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyan márka akkor keverhető. Sőt mással is keverhető igazából.
2013. ápr. 29. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:

az egyik ez: [link]

a másik pedig ez: [link]

ugyan az a márka csak lehet hogy a dobozát közben megváltoztatták mert az egyiket egy kisboltba vettem ahol nem fogyott el a másikat pedig a tescoba..

2013. ápr. 29. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, összekeverheted. Az egyik aranyféjű (golden), a másik, meg egy natúr szín (nature, vagy vmi ilyesmi van ráírva) A natúr színek, azok fedik 100%an az őszet, az arany fénytől meg lesz egy fénye a hajadnak. Akkor nem keverhetnéd össze, ha az egyik hamvas lenne, a másik meg meleg árnyalat, mert félő, hogy zöldes lesz. De így oké
2013. ápr. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!