Minden álmom hogy egyszer befonhassam a hajam. = ( többi lent. (? )
nagyon hullik a hajam szinte "kopaszodok".. már 3éve legalább..
18éves vagyok most végzek a gimiben és semmit se tudok csinálni a hajammal.. nem vasalom csak reggel megszárítom (hővédőt használok) régen kiskoromban sggig érő szép hosszú hullámos hajam volt.. most meg alig van.. és ez azért elég ciki.. nekem legalábbis .. utálok tükörbe nézni :// voltam bőrgyógyásznál és felírt valami "alpicor"-t amivel kenegetni kell a hajam és szedek már 1 hónapja "hair caps"-et is
szeretnék hosszú vagy legalább egészséges dús hajat mert nem szeretnék így fősulira/egyetemre menni :(
tudnátok valamit ajánlani? valami vitamint.. akármit..
teljesen elvagyok keseredve..
ja és már 1-1,5 éve nem is festem a hajam
azt kérdezte a bőrgyógyász hogy van-e valami gond.. de azt mondtam hogy nem tudok róla így nem kérte a vérvételnél hogy azt is megnézzék
mondjam neki csütörtökön ha megyek hogy azt még nem nézték nekem?
Szia! Nekem a Revalid kapszula vált be, teljesen megszűnt a hajhullásom, pedig nekem is csomókban hullott, és nem volt szervi bajom..és igen, a vitaminpótlás sem ártana.
Ki kellett tapasztalnom, melyik sampon/balzsam válik be a leginkább. Ez egyébként a rózsaszín gliss kur lett és a Gaia hajbalzsam. Most már ott tartok, hogy el kezdtek babahajak nőni, tehát egyre dúsabb lesz, ráadásul derékig ér :)A Varga cseppeket is nagyon dicsérik.
De ha tényleg ennyire vészes, nem árt a kivizsgálás, ess túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!