Mit tehetnék a bőrömmel?
Figyelt kérdés
Sajnos születésem óta ilyen a bőröm mindkét felkaromon, combomon és az állkapcsomnál. Anyukám már mindent kipróbált, az összes orvost bejártuk már. Kiderült, hogy az elhalt hámsejtek nem válnak le a bőrömről és eltömíti a faggyút. A bőrgyógyász mondott rá egy szert, de azt csak akkor tudom használni, ha nem ér nap. Szóval, azt majd csak télen tudom elkezdeni, de a nyarat nem akarom így végigszenvedni. :( Suliba se merek ujjatlanban, de még pólóban se menni. Valakinek van még hasonló problémája? Mit tegyek?2013. ápr. 28. 16:47
2/4 anonim válasza:
Használj bőrradírt heti 1*-2* vagy fürödj szivaccsal és óvatosan dörzsölgesd át vele a problémás részeket. Nem lesz rögtön látványos a változás,de egy idő után jobb lesz.
3/4 anonim válasza:
Gyümölcssavas hámlasztást próbáltad már? Nyilván minden ilyen komolyabb szer után figyelni kell, hogy ne nagyon érjen nap, de ha fényvédőt használsz és nem vagy órákig a napon akkor nem lehet gond.
Amúgy meg emiatt ne félj felvenni ujjatlant, nem néz ki olyan vészesen egyáltalán mint amilyennek te gondolod. Nekem az arcom is ilyen, sőt rosszabb, de nem húzok zacskót a fejemre emiatt. Amúgy sem érdekel ez senkit sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A gyümölcssavas hámlasztást ki fogom próbálni. Egyébként rendszeren használok rá bőrradírt.
2013. ápr. 28. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!