Lányok! Szoktátok magatoknak gyantázni a lábatokat/egyéb testrészeteket?
Figyelt kérdés
Most akarom először magamnak csinálni, de tartok tőle, hogy nem fog menni :D2013. ápr. 27. 14:59
1/8 anonim válasza:
Én szoktam a lábam, de egyáltalán nem fáj! Ne félj tőle.:)
2/8 anonim válasza:
Karomat szoktam igen.
Annyi hogy ha hideggyantát használsz akkor hajszárítózd meg előtte fél percig mert kezed melegétől az életbe nem fog sikerülni:) Hirtelen rántsd,ne finomkodj,ha nem mered magadnak kérj meg valakit hogy rántsa le. Nem lesz vészes,és legalább sokáig sima lesz:)
3/8 anonim válasza:
Igen,szinte mindenhol.Hónaj,bajusz,láb,fazon.
4/8 anonim válasza:
A lábamat szoktam. Ne félj tőle, nem fáj nagyon, hamar hozzá lehet szokni. Jól simítsd rá a lábadra (vagy ahol épp csinálod),hirtelen rántsd le, akkor egy pillanat az egész.
5/8 anonim válasza:
Igen szoktam, magamnak főzöm a cukorgyantát is, azzal a legkönnyebb nekem. Bár a tégelyessel sem nehéz, vagy patronossal. A hideggyanta drága is, nem éri meg, és nem is szedi ki rendesen a szőrt.
6/8 anonim válasza:
én régen akartam,de az egyik barátnőm mesélte hogy neki a bőrt is leszedte,úgyhogy lemondtam róla
7/8 anonim válasza:
igen, nekem is a hajszárítós megoldás jött be a hideggyantánál :)
bár én csak a bajszomat szedem vele. kicsit piros utána, de szépen lejön. a dm-es vált be eddig a legjobban.
8/8 A kérdező kommentje:
Eddig is gyantáztattam, csak más csinálta, most akarom elkezdeni magamnak :)
2013. ápr. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!