Lányok, ti ha suliba mentek, milyen hajat szoktatok magatoknak csinálni?
Ha van ilyen extra (fonás,konty,stb.) akkor azt írjátok és azt is légyszíves, hogy hogyan! köszi :)
14/l
Nekem reggel nincs sok időm, úgyhogy bedobok egy hajráfot, hajgumit, hajékszert, vagy megcsinálom kontyba, néha persze eltérek, de komolyabb manőverekre ritkán van időm. A hajráfokban, meg ilyen kiegészítőkben az a jó, hogy ha sok van akkor mindig változatos és nem lesz unalmas a frizurám :D
17/L
Általában kivasalom és kiengedve hordom. Néha teszek bele hajráfot, ha már zavar a frufrum:) Bár most olyan fázisban van, hogy már nem lóg folyton a szemembe.
Van, hogy befonom, francia copfba, és szeretném megtanulni a halszálkafonást. Illetve tudom, de csak másnak elkészíteni, magamnak nem.
Előfordul, hogy nem vasalom ki hajmosás után, ilyenkor olyan göndör-hullámos. Sokaknak tetszik, nekem kezelhetetlen és másnapra elfekszem.
Gyakran hordom kontyban a hajam, semmi extra, sima balerinakonty. Főleg, ha nem volt időm hajat mosni, ezzel jól lehet leplezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!