Ciki, ha valaki nem szedi a szemöldökét?
Figyelt kérdés
Nincs összenőve, nincsenek kósza szálak, szép az íve is.
Eddig mindenki azt hitte, hogy szedem, aztán amikor megmondtam, hogy nem, akkor meg elkezdtek zaklatni, hogy szedjem ki.
Nem túl sűrű, de nem is cérnavékony. Világosbarna, szóval, még csak azt se lehet mondani, hogy sötét.
Lány vagyok.
2013. ápr. 27. 10:48
1/5 anonim válasza:
Ha így szép és Neked tetszik akkor ne szedd.
Bár én szedem, festem és sokkal jobb. Meg ha szépen van megcsinálva a szemöldököd akkor már majdnem szép az egész arcod, de te tudod:)
2/5 anonim válasza:
Nekem sem kéne feltétlenül, de ha kiszedem, formára igazítom, és kifestem sokkal karakteresebb az arcom, jobban tetszik. :) De ha neked úgy tetszik, akkor hagyd meg. :)
3/5 anonim válasza:
Hát én a helyedben kiszedném mert bár a leírás alapján szép a szemöldököd de biztos vagyok benne h egy kozmetikus után még szebb lesz és nem is piszkálnának. Kérdezd meg egy jó bnödet ha nem kellemetlen h ő mit gondol mert a jó barátok őszinték egymással :) ha a fájdalom miatt nem mertél neki esni a szemöldöködnek nem vészes egy idő után már rutinosan megy nagyobb fájdalom nélkül.De ahogy az első válaszoló írta az a legfontosabb h ha tükörbe nézel TE elégedett legyél magaddal.
4/5 anonim válasza:
Attól függ. Nekem alapból szép, ívelt szemöldököm van, a világért se szedném ki. De ismerek olyat, akinek alapból nem szép, és szednie kéne, csak nem hajlandó..
5/5 spacegirl válasza:
ha szép a szemöldököd formája, akkor nem ciki, hogy nem szeded. most úgyis a természetesebb forma van divatban :) itt részletesen olvashatsz arról, hogy milyen az ideális forma: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!