Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a mitteszerekkel?...

Mit tegyek a mitteszerekkel? Többi lent, kicsit bonyolult

Figyelt kérdés
Szóval, 21 éves lány vagyok, és elég sok mitteszerem van , hiába nyomom ki őket , ugyanott megtalálom pár nap múlva.És amikor kinyomkodom mindet, akkor sem sima az arcom , hanem mmintha lukacsos lenne. Légyszi segítsetek , mert nagyon kellemetlen , nem vagyok már tini, szóval nem túlzom el a dolgokat . Mitől lehet ? Mi lenne rá a megoldás? Jah ,ha lehetne , légyszi ne kozmetikust ajánljatok ! Nagyon szépen köszönöm !

2013. ápr. 25. 00:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A videóban csak zselatint és tejet használ a csajszi?
2013. ápr. 25. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, elég egyszerűnek tűnik. De még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. (harmadjára felejtettem el zselatint venni...)

Ha esetleg kipróbálod, megírhatod a végeredményt.

Pórusösszehúzásra: szerintem citromleves áttörlés baromi hatékony. (csak nem szabad azért túl sűrűn)

Meg én szeretem teafőzés után a filterrel (általában fekete, vagy gyógynövényes) áttörölni az arcom.

Kamilla-tea pakolás. (vagy nem tudom mi a neve, sűrűre főzöm a kamilla teát és ráteszem az arcomra, ha nagyon híg, gézlapot áztatok bele és azt teszem fel langyosan)

Néha Tej+élesztő(+méz) pakolást csinálni belőle.

2013. ápr. 25. 16:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Ok, majd írok .:) A citromot hígítsam vízzel?
2013. ápr. 27. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:

pont most csináltam meg. :) tényleg olyan, mint a bolti és nagyon sok van belőle, pedig eleve kisebb mennyiségből csináltam.

Citromot én úgy szoktam, hogy amikor kicsavartam a levét (pl. teába), a kicsavart citrom belsejével törlöm át az arcom. Rostokat kicsit szét is mázgálom rajta. De ezt max hetente egyszer, mert tényleg elég intenzív. Hígítva még nem próbáltam, de lehet nem hülyeség.

2013. ápr. 27. 15:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Örülök neki, ha jó, én is belevetem magam holnap , végre lesz egy kis időm :) Majd írok én is, hogy nekem mennyire vált be :)
2013. ápr. 27. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Előtte kigőzöltem kicsit, és melegen rákentem, sokat kiszedett, amit meg nem,vagy nem egészen utána nagyon óvatosan megnyomva nyom nélkül kijött. Nálam egyértelmű befutó lett. :)

Csak vigyázz a szőrös részeken...bolti mintha nem cibálta volna meg ennyire. (lehet még bajusz szőrtelenítésre fogom használni, egy szálat nem hagyott, ahová jutott belőle)

2013. ápr. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!