Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a mitteszerekkel?...

Mit tegyek a mitteszerekkel? Többi lent, kicsit bonyolult

Figyelt kérdés
Szóval, 21 éves lány vagyok, és elég sok mitteszerem van , hiába nyomom ki őket , ugyanott megtalálom pár nap múlva.És amikor kinyomkodom mindet, akkor sem sima az arcom , hanem mmintha lukacsos lenne. Légyszi segítsetek , mert nagyon kellemetlen , nem vagyok már tini, szóval nem túlzom el a dolgokat . Mitől lehet ? Mi lenne rá a megoldás? Jah ,ha lehetne , légyszi ne kozmetikust ajánljatok ! Nagyon szépen köszönöm !

2013. ápr. 25. 00:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Bepróbálkoznék a bőrgyógyásszal és tőle kapott krémmel. (gyógyszert inkább ne)

Gondolom gyakorlatilag már minden mást megpróbáltál.

Hormonügyileg minden rendben? ha szabad kérdezni: szexuális élet? (sok lánynak, ha rendszeressé válik, gyönyörűen kitisztul az arca)

2013. ápr. 25. 00:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Külföldön élek, sajnos nincs lehetőségem bőrgyógyászhoz menni . Mi mindenre gondoltál? Tartós párkapcsolatban élek, nincs gond a szexualitással. Egyébként én is hallottam már ezt a dolgot, de valahogy nem akartam elhinni, hogy befolyásolhatja, de ezek szerint tényleg :)
2013. ápr. 25. 01:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Jah és a hormonokat nem tudom, eléggé elcseszett a nőgyógyászom , mert rendszertelen menstruációra felírt fogamzásgátlót, amit egy évig szedtem, és miután abbahagytam (mert olvastam sok helyen, hogy ezzel csak még többet ártott, mert a gyógyszer csak megvonásos vérzést okoz), megint rendszertelen a menstruációm.- havonta jön meg, de volt , hogy csak fél után . Szóval lehetséges a hormonprobléma is . Vagy nem tudom :) Szerinted?
2013. ápr. 25. 01:07
 4/16 A kérdező kommentje:
4-5 havonta bocsi , nem láttam , hogy nem írta be ! :)
2013. ápr. 25. 01:08
 5/16 anonim ***** válasza:

Én sem hittem, de barátnőmön láttam óriási változást.

A minden alatt a különböző krémeket, pakolásokat, gőzölést, ilyesmiket értettem. (ami nálam nagyjából bevált: szalicilsavas dolgok, citromlé, tea, tejes-élesztős pakolás)

2013. ápr. 25. 01:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Nos, akkor hormongond szerintem simán okozhatja. Jó lenne normális nőgyógyászt találni...
2013. ápr. 25. 01:11
 7/16 anonim ***** válasza:

DM-ben, Rossmannban kapható mitesszer eltávolító tapasz, próbáld ki, szerintem zseniális! Fájdalommentes, csak fel kell tapasztani a bevizezett arcra, majd száradás után lehúzni, s láss csodát, kiszedi az összes szmötyit! :)) Én csak párszor használtam, de eltünt az összes mitesszerem, nem is jöttek vissza, sőt a kitágult pórusok is szépen összehúzódtak!

Tudom még ajánlani a narancsleves arcpakolást, istenien kisimítja a bőrt! Egy narancs kifacsart levét összekevered egy teáskanál mézzel, és annyi tejporral, hogy kenhető masszát kapj, 15 percig az arcodon hagyod, utána langyos vízzel lemosod. Olyan lesz a bőröd mint a babapopsi! :))

2013. ápr. 25. 05:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Pórustisztítónak:

http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE

Igaz én még nem próbáltam,csak tervezem, de jónak tűnik.

2013. ápr. 25. 11:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , aranyosak vagytok . Majd keresek tapaszt, de az sem húzza össze a pólusokat , sajna .
2013. ápr. 25. 15:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Legalábbis egyik ismerős azt mondta, hogy neki nem húzta össze
2013. ápr. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!