Mit tegyek a mitteszerekkel? Többi lent, kicsit bonyolult
Bepróbálkoznék a bőrgyógyásszal és tőle kapott krémmel. (gyógyszert inkább ne)
Gondolom gyakorlatilag már minden mást megpróbáltál.
Hormonügyileg minden rendben? ha szabad kérdezni: szexuális élet? (sok lánynak, ha rendszeressé válik, gyönyörűen kitisztul az arca)
Én sem hittem, de barátnőmön láttam óriási változást.
A minden alatt a különböző krémeket, pakolásokat, gőzölést, ilyesmiket értettem. (ami nálam nagyjából bevált: szalicilsavas dolgok, citromlé, tea, tejes-élesztős pakolás)
DM-ben, Rossmannban kapható mitesszer eltávolító tapasz, próbáld ki, szerintem zseniális! Fájdalommentes, csak fel kell tapasztani a bevizezett arcra, majd száradás után lehúzni, s láss csodát, kiszedi az összes szmötyit! :)) Én csak párszor használtam, de eltünt az összes mitesszerem, nem is jöttek vissza, sőt a kitágult pórusok is szépen összehúzódtak!
Tudom még ajánlani a narancsleves arcpakolást, istenien kisimítja a bőrt! Egy narancs kifacsart levét összekevered egy teáskanál mézzel, és annyi tejporral, hogy kenhető masszát kapj, 15 percig az arcodon hagyod, utána langyos vízzel lemosod. Olyan lesz a bőröd mint a babapopsi! :))
Pórustisztítónak:
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE
Igaz én még nem próbáltam,csak tervezem, de jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!