Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a frizura milyen szerintete...

RandomgirlLOL kérdése:

Ez a frizura milyen szerintetek? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Tudom, nekem kell tudnom, eldöntenem, hogy jól állna-e ez a haj, csupán azt akarom kérdezni, hogy nem nézne-e ki hülyén, ha a középbarna hajamban egy vörös tincs (nem rikító, természetesen) lenne. Szerintem jól állna, illene a személyiségemhez. De amikor elképzeltem, az jutott eszembe, hogy ennek az egy szem vörös tincsnek olyan hatása lenne, mintha legalábbis meg lennék jelölve (xD).

Ti mit gondoltok erről az "egy darab színes tincs a hajban" dologról?

(Pl. ilyesmire gondoltam: [link] vagy erre [jajj, azok a piercingek... xD]: [link]

2013. ápr. 24. 17:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Egy tincs pont illene hozzám (több már nem annyira, az túl 'durva' lenne, de ezt most nehéz elmagyarázni), ilyesmi színű hajam van: [link] Talán egy kicsit sötétebb, de nem annyira. :)
2013. máj. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!