Ez a frizura milyen szerintetek? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Tudom, nekem kell tudnom, eldöntenem, hogy jól állna-e ez a haj, csupán azt akarom kérdezni, hogy nem nézne-e ki hülyén, ha a középbarna hajamban egy vörös tincs (nem rikító, természetesen) lenne. Szerintem jól állna, illene a személyiségemhez. De amikor elképzeltem, az jutott eszembe, hogy ennek az egy szem vörös tincsnek olyan hatása lenne, mintha legalábbis meg lennék jelölve (xD).
Ti mit gondoltok erről az "egy darab színes tincs a hajban" dologról?
(Pl. ilyesmire gondoltam: [link] vagy erre [jajj, azok a piercingek... xD]: [link]
Én nem szeretem,ha valakinek van egy másmilyen tincs a fején. De nekem mindegy,azt csinálsz a hajaddal,amit akarsz.
2013. ápr. 24. 18:11
2/11 anonim válasza:
Nekem tetszik:) főlleg a második, az nagyon nagyon:)
2013. ápr. 24. 18:42
3/11 anonim válasza:
A második nekem is tetszik, ami kicsit beleolvad a hajadba, mégis látszik. :)
2013. ápr. 24. 18:47
4/11 A kérdező kommentje:
Még nyugodtan jöhetnek válaszok! :) Előre is köszönöm! :)
2013. ápr. 25. 19:41
5/11 anonim válasza:
egy osztálytársamnak ilyen van csak neki nagyon beleolvadt konkrétan napfénynél tűnik csak szembe hogy "hopp ott egy kis meglepi" de neki nagyon jól áll és nagyon tetszik úgyhogy szerintem ha nem olyan mint az első képnél akkor jól nézne ki :)
2013. ápr. 27. 12:04
6/11 anonim válasza:
De azért azt is fontos hozzá tenni hogy egy csík miatt nem érdemes szerintem vegyi anyaggal károsítani a hajad.
15/l
2013. ápr. 27. 12:05
7/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik az ilyen stílusú haj főleg a fekete-vörös változat de a barna is jól nézhet ki. én a helyedben megcsináltatnám max ha nem tetszik visszafesteted.
2013. ápr. 27. 12:48
8/11 A kérdező kommentje:
:))) Köszönöm a válaszokat, szerintem megcsináltatom! :)
Egyébként színeztetném, de azt hallottam, hogy a színezéshez le kell szívni a hajat.... Szerintem nem, de ez igaz?? :O
2013. ápr. 27. 13:00
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo...nekem vilagosbarna hajam van es a voros tincs szerintem vagany...nekem mindenki azt mondta hogy szep es jo...:)
2013. ápr. 27. 13:01
10/11 anonim válasza:
szerintem sötét hajhoz tökjó meg ha ilyesmi a stílusod:) miért milyen színű a hajad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!