Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől világosodhatott így ki...

Nyuffy kérdése:

Mitől világosodhatott így ki a hajam?

Figyelt kérdés
1 hónapja használok ricinusolajat és mostanában napozgatok is. A hajam sötétbarnára volt festve nemrég.Eredeti hajszinem sötétszőke. Lehetséges lenne az, hogy az olaj vagy a nap sötétszőkére/világosbarnára pár nap(kb. 4 nap) alatt leszívja a hajam színét ilyen mértékben?

2013. ápr. 23. 13:58
 1/2 anonim válasza:
Ha frissen volt festve és úgy napoztál, akkor nagyon hamar kivilágosodhat, hisz a nap úgy sokkal gyorsabban kiszívja. A fodrászom szokta mondani, hogy nyaralás előtt minimum 1-2 héttel festessem, hisz én is jártam hasonlóan, szinte szőke lettem, hisz sosem voltam az, az eredeti hajszínem is barna. A ricinusolaj nagyon jó a hajra, az a színt szerintem egyáltalán nem befolyásolja, én is használom. A vegyi festék és a nap a bűnös....
2013. máj. 1. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ:-)
2013. máj. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!