Punkok, mivel állítjátok fel a hajatokat?
Figyelt kérdés
Mivel állítod fel? Sok helyen olvastam már, hogy van, aki valamilyen ragasztót használ, de olvastam olyat is, hogy van aki csinál valamilyen keveréket tojásból vagy cukros vízből vagy mézből. Ezekkel hogyan lehet felállítani, melyikből mennyi kell?2009. szept. 26. 10:01
1/7 anonim válasza:
Én már olyanról is hallottam,hogy hajówaxot használnak,de azt nem igazán lehet kimosni...mivel törik.
2/7 anonim válasza:
sulinkba volt egy srác, aki tapétaragsztóval csinálta. de mindig lemosták a fejét a suliban, mert ihazgatónéninek nem volt teccetős :D
egyszer azt csinálta, hogy este kente be és másnapra bekeményedett neki, és szó szerint a falba verte a HAJÁT! :D
amúgy sztem egy extra erős zselé és kész :D legalbbis egy ismerősöm így csinálja :D kb 10-15 cmes tarélya van
3/7 anonim válasza:
van a got2be-nek egy sárga tubusos ragasztózseléje. na attól úgy áll, mint a beton :) igaz, nekem nem punkos a séróm, de remekül tartja magát a hajam, még zordabb időben is.
5/7 anonim válasza:
méz + tolyás sárgája, bekened vele a hajad, majd egfogod egy fésűvel és tincsenként megszárítod felfele. Egy vaddisznót leszúrhatsz utána vele!
7/7 anonim válasza:
hajlakk.
ha (nagy) tüskékbe kéne, akkor be kéne hajgumizni a hajad ott ahol a tüskéket akarod és szépen egyenként.( ajánlatos tojásfehérjével a tüskéset bekenni, aztán jöhet a szárítás) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!