Van olyan testkezelés, ami tényleg hatásos narancsbőr ellen, és nem túl drága?
Figyelt kérdés
Van valakinek jó tapasztalata? Egyszer már voltam tekercseléseken, de semmit nem ért.2008. jún. 14. 16:21
1/5 anonim válasza:
Pedig jó a tekercselés, pláne ha magadnak csinálod otthon. Vedd meg a thermo gélt, tekerj magadra valami fóliát (én kukászsákkal oldottam meg), hagyd magadon 30-40 percig. Öltözz be nagyon vastag, meleg ruhába, hogy izzadj. Ha közben tornázol, az az igazi! Nekem 1 hét alatt tökéletesen elűnt a narancsbőr 28 évesen. És a körméret is csökkent. A gélt 5000 Ft-ért vettem kellékesben, és 2 évig elég kb.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon tetszik az ötlet, kipróbálom! Köszönöm!!!
2008. jún. 15. 12:05
3/5 anonim válasza:
Szívesen! Így megspórolsz egy pár tízezrest, és szép is leszel.:)
4/5 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon tetszik:) De ezt a krémet hol is vetted meg pontosan? (egyébként az nem baj , hogy még csak 14 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!