Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Utálom az arcbőröm, mit...

Utálom az arcbőröm, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Amikor reggel van és belenézek a tükörbe nincs az arcomon semmi. De ha beérek az iskolába és belenézek a tükörbe borzalmas az arcom. Egy kis piros folt itt-ott, hopp feltűnik egy pattanás, miteszerek az orromnál, a pattanás utáni hegek feltűnnek. Nem tudok vele mit csinálni, nagyon csúnyának érzem magam tőle. A barátaimnak, osztálytársaimnak olyan szép arcbőre van,mint a baba popsija. Alapozót nem akarok használni mert az csak öregíti a bőrt. Mi segíthet ezen? 13/L

2013. ápr. 15. 19:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzátenném,hogy elég fehér az arcbőröm, úgyhogy minden meglátszódik rajta.:(
2013. ápr. 15. 19:21
 2/6 Geta96 válasza:
48%
alkoholozd..... (arcszesz, after-shave)
2013. ápr. 15. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Korrektort használj. Azt csak a pöttyökre kell tenni. Az Essence stiftes korrektora nagyon jó, 650 Ft. Mit használsz amúgy a bőrödre? Arclemosót szoktál?
2013. ápr. 15. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van Müller a közelben akkor vegyél egy Essence Pureskin színezett hidratálót, az is fed, de nem árt a bőrnek mint egy alapozó. Komolyabb bőrhibákra meg korrektor kell.

[link]

2013. ápr. 16. 00:44
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:D
2013. ápr. 16. 18:51
 6/6 anonim válasza:
Üdv a kluban, nekem is ilyen a bőröm és nagyon idegesítő ráadásul én is fehér vagyok mint hó, de nem rég vettem kenőcsöt és használt de nem túl sokat :/
2013. ápr. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!