Mit csináljak, az arcbőröm egyszerűen undorító!?
Régen sem volt makulátlan, de az utóbbi időben rendkívül ragyás, sebes, csúnya, amit már eltüntetni sem tudok.
Egészségesen étkezem, sportolok és a bőrgyógyász által felírt arclemosót és még egy antibakteriális kencét használok, amit szintén ő írt fel.:(
Teljesen elkeseredtem. Lehet még valaha szép bőröm? A barátom előtt is szégyenlem és elkezdett már az önbizalmam is leromlani emiatt, pedig korábban egészségesen persze de volt önbizalmam.:(
21/L
Próbáld ki az Akne-Stop Kék-Lukács krémet. Én azt használom néhány hete és egész szépen javul.
17/F
Köszönöm mindenkinek a választ!
Idült garatmanudla gyulladásom van és 1 hónap múlva veszik ki. Szerintetek ez megoldhatja a problémát? A mandula termel hormonokat? A női nemi hormonjaim egyébként szerintem nagyon túlbozognak, de nem szeretnék fogamzásgátlót szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!