Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tegnap le lett gyengén szivatv...

Tegnap le lett gyengén szivatva a hajam és festve utána. A szín túl világos lett. Nagyon nagy baj lenne ha most újra is festeném? UTÁLOM ezt a színt! Sötétebb kerülne rá,6os oxival.

Figyelt kérdés
Középszőke helyett világos vöröses szőke lettem én pedig szép barnásszőkét akartam. Sötétszőkével szeretném átfesteni.

2013. márc. 22. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:
átfestheted eggyel sötétebb árnyalatra, de valszeg akkor is még lesz egy kis vöröses beütése, szóval kb a 3dik-4dik festésnél lesz szép színe. De vigyázz , ne tedd tönkre a hajadat, nekem emiatt kell most levágatnom tök rövidre, a vállam alá érő hajamat, mert tönkre ment a leszívatástól meg a sok festéstől. Konkrétan úgy nézett ki ahajam mint a seprű, azóta a hajam felét levágattam de még mindig törik a vége. óvatosan a leszivatásokkal!!! igaz nekem a sorrend úgy volt h világos-szökés barna- utána fekete- majd a feketét szívattam le, most arany vöröses barna a hajam és undorítóan száraz meg töredezett :(
2013. márc. 22. 13:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Végül is fodrászkellékesben úgy dícsérték és egy nagyon őszinte barátnőm szerint is jó, hogy még várok, mindenképp, egy két hetet a festéssel. Pihentetem és barátkozok vele aztán két hét múlva festem inkább be ha még mindig nem tetszik. Nem rossz szín de a 7.32es középszőke az én hajamom egy igazi 8-as árnyalat, pedig csak 6os oxidálószert használtunk. A leszivatás is gyenge volt, 6os oxi, 15 perc, mert kb 5ös világosbarna voltam.

Szerencsére egyáltalán nincs tönkremenve a hajam, a szőkítés sem viselte meg szinte egyáltalán.

2013. márc. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!