Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek levégjam a hónaljs...

Manóka20 kérdése:

Szerintetek levégjam a hónaljszőrömet?

Figyelt kérdés
Nagyon szokott idegesíteni hogy nem vehetek fel rövidujjú pólót,mert ha jelenkezek. akkor kilátszik. Viszont szarintem még fiatal vagyok ehhez, .eg azt hallottam ,hogy minél hamarabb kezded meg erősödik a szőr és nehezebb lesz levégni később felnőtt korban.

2013. ápr. 14. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Butaság,borotváld vagy inkább gyanta,epilátor:)
2013. ápr. 14. 13:31
 2/8 anonim válasza:

Hali!

Hány éves vagy?

Jobban fog nőni igen, hát majd sűrűben vágod, ennyi :)

Régebben nem volt ez divat. Én azért vágom hogy ne izzadjak annyira :D

Ha fiatalnak érzed magad hozzá, hagyj rá. Ez ne idegesítsen, korral jár:) Majd ha érettebb leszel ráér akkor is:)

2013. ápr. 14. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Fiú, vagy lány vagy?

Borotvát lánynak nem javaslom, nagyon csúnyán meg tud erősödni. Levágnit ollóval gondoltad? ha fiú vagy, működőképes lehet, és ettől nem fog erősödni.

2013. ápr. 14. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor kezdtem borotválni, mikor elkezdett nőni. Hetente 2x szoktam, de rossz volt, mikor nőtt, mert nagyon szúrt. Aztán 18 éves koromban gyantáztattam először, és teljesen odáig voltam, mikor hetekig nem volt szőrös (minden nap kíváncsian nézegettem). Kb. 1 év gyantázás után egyszer borotváltam le, amit nagyon megbántam, mert visszaerősödött a szőr. Akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem borotválom, hanem maradok a gyantánál. 5 év után sokat ritkult és gyengült a szőröm, és már egyáltalán nem is fáj.

Mindezt azért írtam le, hogy olvass egy személyes tapasztalatot is, hátha segít a döntésedben.

2013. ápr. 14. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdtem borotválni. Nagyon zavart, hogy hamar visszanő, 3 napona kellett borotválnom, ezért 15 éves koromban vettem egy epilátort. Azóta elég havonta 2x átmennem vele. Kevesebb, mint fél perc alatt megvan az egész szőrtelenítés, ami 2 hét simaságot jelent :) Nekem is ritkult és gyengült a szőr ott, mióta epilálom.
2013. ápr. 14. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 11 évesen szedtem le először borotvával, évek alatt megerősödött, plusz a bőröm is keményedni kezdett tőle :S

Aztán hideggyantáztam úgy egy évig, de mivel nagyon béna voltam benne, maradt az epilátor. Ahogy kezd egy kicsit nőni rögtön leszedheted és szerintem látványosan ritkul néhány hónap alatt. Már bánom, hogy anno nem epilátorral kezdtem.

19/l

2013. ápr. 14. 16:03
 7/8 A kérdező kommentje:
félek hogy anyu nem engedi azzal az epi izével
2013. máj. 13. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 4. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!