Elrontott szőke melír helyrehozható?
Figyelt kérdés
Eredeti hajszínem barna, nem sötét, hanem olyan közép.
Szőke melír van benne, de nagyon csúnya. A színe szép, tetszik, de a csíkok rondák és nem is egyformák, hol erősebb, hol gyengébb, nem is egyenletes.. egyszóval katasztrófa.
Tökre szégyellem, hogy így nézek ki, sokat is fizettem érte, próbált rajta javítani (én marha visszamentem), csak rosszabb lett, így az átmenet is látszik konkrétan.. amit először és amit utána csinált.
Nem akartam teljes hajfestést, de vajon megoldás lenne ha befestetném az egészet barnára? Természetesen másik fodrásszal. Attól félek, hogy nem fogja be egyenletesen és még rosszabb lesz… nem tudom mit csináljak, napok óta a sírás kerülget.. de valahogy el kellene tüntetnem ezt a szőke rémet.
ma 20:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!