Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sokszor hallottam a fekete...

Sokszor hallottam a fekete szappanrol hogy az jo pattanásos bőrre, aki használ ilyet betudja linkelni hogy milyet használ?

Figyelt kérdés
ma 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet használtam, de úgy kiszáradt a bőröm tőle, hogy bőrgyógyászhoz kellett mennem, mert még a mosolygás is fájt

ma 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:

A lányom is használt manna fekete szappant, de neki is nagyon szárította a bőrét.

Neki a cerave nagyon bevált, már vagy 2 éve használja és nagyon szép az arca:

[link]

Ajánlás alapján kezdte használni, neki is bevált, szerintem próbáld ki nyugodtan.

ma 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Félelmetes, hogy a cégek még mindig támadnak ilyen termékekkel, amikor már évek óta tanulmányok igazolják hogy rendkívül károsak.

Szilárd szappan NEM való arcbőrre, ugyanis azok az anyagok, amik a termék szilárdságáért felelnek, eltömítik a pórusokat.

De egyébként semmi nem való rá, ami “szappan”, mert túl savas a pH-ja.

Ugyanez a szituáció a bőrradírral is, amit 10 éve még úgy adtak el a kozmetikusok, mint egy arcápolásban elengedhetetlen terméket, és kvázi igénytelen proli vagy, ha nem vásárolsz ilyet.

Kiderült, hogy mikrosérüléseket okoz a bőrön, és a legjobb, ha az ember egy életre távol tartja magát tőle.

ma 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!