Ha 2 féle színből fest a fodrász csíkokat a hajamba (csak néhány tincset) akkor a festéket hogy fogja felszámolni?
Találtam egy nagyon klassz frizurát, az alap hajszínre 2 féle színből festenek tincseket. Én eredetileg csak a szőkét akartam, de azt mondta egy ismerősöm, hogy szerinte kellene a vörös is, ami a képen van...
A fodrászok hogy keverik ki a festéket? Ki fog számlázni egy egész doboz festéket mindkét színből, vagy ő ki tud keverni épp csak annyit, amennyire szükség van?
Az öcsém egyik haverja a srác, szóval biztos nem fog lehúzni, de én sem akarok vele kiszúrni, hogy ahhoz a pár tincshez ki kelljen kevernie túl sokat a festékből.
Általában alap árat számolnak. Tehát pl.
Festés rövid haj: xxxxFt.
Festés hosszú haj: xxxxFt.
Melír: xxxxFT.
Szóval szerintem nem függ attól, hogy hány színt használ. Úgyis csak annyit kever ki belőlük, amennyi a te hajhosszadra kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!