Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek divat még a...

Szisztöp kérdése:

Szerintetek divat még a Victoria BECKHAM féle elöl hosszabb hatul rövidebb haj vagy már kifutóban van? Fodraszok velemenyet is varom.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 10. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy hogy divat e vagy sem , az a lényeg , hogy neked tetsszen. Meg ha mondjuk ez áll jól akkor mért ne hordanád?! Nekem például tetszik. Meg szoktam még látni embereken.
2013. ápr. 10. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2009-ben is az volt és most is növesztem vissza olyan fazonúra. Azt végülis nem tudom, hogy divat-e, akinek jól áll, szerintem manapság is viselheti.
2013. ápr. 10. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:

hát osztom az első véleményét, de mostanában inkább az ilyet látom

[link]

2013. ápr. 10. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudtok polyan fodraszt Pesten aki profin vag ilyen hajat es olcso is?
2013. ápr. 11. 05:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Profit tudok,de sajnos drága.Én viszont megszívtam olcsó fodrásszal...Úgy néztem ki mint öreganyám a "műve" utánn...
2013. ápr. 12. 23:15
 6/8 A kérdező kommentje:
En is pont igy jartam1eve levagattam ilyenre egy gagyi fodrásszal de utana majd elsirtam magam. Ugyhogytudsz olyat aki iguana draga de. Tutira olyanra vagja?nekem pesten a németh hajstúdiót ajánlották de már minden fodrásztol félek!:(
2013. ápr. 13. 05:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen Losonzy Gábor.Nekem csinált ilyen hajat és jó lett.
2013. ápr. 13. 09:13
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm megnézem a google-n rajta van-e.
2013. ápr. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!