Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1 hónapon belül el tudom...

1 hónapon belül el tudom tűntetni a narancsbőrt ha rendszeresen mozgok (futok, tornázok) minden nap?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 12. 13:09
 1/7 A kérdező kommentje:
még nagyon enyhe fázisba van..
2013. ápr. 12. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem egy hónap alatt alakult ki, így az eltüntetéséhez is több idő kell sajnos. Én nem egy hónapja tornázom, és még indig van bőven. Az viszont mindenképp segítségedre lenne pluszban, ha nagyon sok vizet, zöld/fehér teát innál, mert ezek méregtelenítenek. Túl sok édességet meg műételt se egyél, és ne nagyon üdítőzz.

Zöldségek, gyümölcsök viszont jöhetnek minden mennyiségben!:)

2013. ápr. 12. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:
paleolit diétázom közben szóval műételt nem eszek egyáltalán.:) csak a mozgást hanyagoltam kicsit el..:S köszönöm szépen a válaszod
2013. ápr. 12. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt nem hiszem. Mivel a kialakulása sem 1 hónap alatt bent végbe, ezért az eltüntetése is igényel némi időt, kitartást.

Életmódváltással, egészséges táplálkozással, mozgással fél-1 éven belül lehet lehet majd látni változásokat.

Persze ez függ attól hogy mennyire narancsbőrös az ember...

2013. ápr. 12. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,a sportot kicsit nyomd meg.Fuss,úszás is jó.
2013. ápr. 12. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Egészséges étrend, rendszeres mozgás és nap 2-2,5 liter TISZTA VÍZ. minden nap!
2013. ápr. 12. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
1 hónap nagyon kevés. És is paleózok, 3-4 hónap alatt lement 12 kg, aztán a narancsbőröm még csak utána tűnt el... pedig mozogtam is, meg használtam tripleffectet, hogy gyorsabban menjen. Szóval csodákat nem szabad várni, sajna így sem. :( De a végeredmény fontos nem? :) ha jó az anyagcseréd, akkor június végére szerintem a narancsbőröd nagy része eltűnik.
2013. ápr. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!