Lányok, akik rendszeresen jártok úszni, hogy ápoljátok a hajatokat?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el úszni, de félek, hogy a klóros víz tönkre fogja tenni a hajamat. Mivel heti 3-szor szeretnék menni, nem szeretnék minden alkalommal hajat mosni utána. Elég, ha felfogom a fejel tetejére és csak az alját éri a víz, vagy jobb lenne mindig megmosni?2013. márc. 8. 00:03
2/6 A kérdező kommentje:
Hátközépig ér, de még szeretném növeszteni :)
2013. márc. 8. 00:34
3/6 anonim válasza:
én mindig meg szoktam mosni. de ha 2 uszosapkat veszel,pl egy kis vékonyat,meg egy jóminosegut, szerintem nem lesz vizes. ki kell tapasztalni
4/6 A kérdező kommentje:
Még kiskoromban jártam úszni és akkor is bármit csináltam, mindig vizes lett az úszósapka alatt is :S arra lennék igazából kíváncsi, hogy mi árt jobban: ha alul egy picit klóros víz éri, max pár csepp ráfröccsen felül és úgy hagyom, vagy ha minden alkalommal megmosom és szárítom. Szabadon megszáradni hagyni nincs időm.
2013. márc. 8. 12:24
5/6 anonim válasza:
Tavaly mindennap jártam úszni, idén is elég gyakran. Hosszú, göndör rakoncátlan hajam van, de én mindig teljesen beteszem a vizbe úszósapkával, aztán kijövök, kiöblítem és ennyi. Ha pont úgy jön ki megmosom. De nem mindennap, csak azért mert klóros vizes lett. Csak kiöblítem és ennyi,esetleg egy kis hajvégápolót, vagy sima hajápolót ráfújok. Heti 3 alkalomtól nem fog tönkremenni, ne aggódj :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 13. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!