Száraz hajra ajánlanátok valamit?
Figyelt kérdés
Hosszú, csípőig érő, egyhossz hajam van. Hajmosás napján jó puha, viszont utána kiszárad. Naponta mosni nem akarom. Tudnátok rá ajánlani valamit, amit hajmosások között tudnék használni rá, hogy ne száradjon ki, hanem akkor is szép fényes és selymes legyen?2013. ápr. 8. 15:31
1/2 anonim válasza:
Egyértelmű hogy hajolaj amire neked szükséged van. Hajvégekre kenve mindennap használhatod,egészséges kinézetet kölcsönöz a hajnak miközbe táplálja és fényt is ad neki.
Én balea oil repair hajolaját használom,de van többféle pl gliss kur,loreál,kallos meg drágább fajtákból is, biztos hamar megtalálod melyik neked a legjobb.
2/2 anonim válasza:
A sárga és a fehér változatát már próbáltam és nekem mind a kettő nagyon bevált . Szép fényes és puha lett tőle a hajam , legalábbis az enyém :) Szerintem érdemes kipróbálni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!