Pattanások ellen mi az, ami a leggyorsabban hat?
Értem.
Tudom ajánlani a kamillavirágos gőzölést, ez leviszi a gyulladást és ha paradicsommal dörzsölöd át, akkor az pedig segít leszárítani. Fogkrémet is ajánlják pattikra.
Nekem a bolti kencék közül pedig a Dermofil paszta és az Aknesol vált be.
13 vagyok ugyan ez van/volt velem is csak mostmár valamivel szebb az arcom mert nincs pattanásom csak miteszerem.
Most élesztőt eszem, minden nap egy kis kanállal, kb. mogyorónyit.
Tessék lemondani a szotyiról és hasonlókról és a csokiról. (elvileg abban is van valami amitől kipattoghatsz) Persze néha egy kicsit lehet bűnözni.:)
Nekem ezt ajánlották régebben: diónyi borotvahab, egy csipet só és asszem egy kiskanál élesztő. Ezt jól összekevered rákened az arcodra, kicsit megdörzsölöd 10-15percet vársz és lemosod. Ezt kéthetente szabad csak!
A citrom is pórustisztító. Minden este fürdésnél szappannal moss arcot az is szárítja a bőrt.
Ha valami nagyobb pattid van használj egy kis fogkrémet, de csak mértékkel mert nagyon ki tudja szárítania bőrödet.
Anya szerint ha jön a jó idő sokkal szebb lesz mindenki arca. Csak kicsit meg kell napoztatni az arcodat.:)
Sok sikert!:)
Sok sikert!:)
akneroxid mindenre jó.
csak vigyázz vele mert ha túl sokat kensz az arcodra,szó szerint lemarja a bőröd..tapasztalttam
csak a pattik tetejére kend és jó lesz:) nekem visza sem jötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!