Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások ellen mi hat...

Pattanások ellen mi hat legjobban és leggyorsabban?

Figyelt kérdés
Legjobban házi módszereknek örülnék.
2010. aug. 11. 03:28
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
a szoli
2010. aug. 11. 04:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hugom fogkrémet szokott rá kenni.Ő azt mondja hogy használ neki.
2010. aug. 11. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogkrém az nekem is bevállt.Én alvás előtt tettem fel és reggelre nagyon jól leszárította.De kb olyan 3-4 nap után nem is látszódott már.
2010. aug. 11. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
akneesol, 1300 volt fél éve megvan. és élesztős pakolást szoktam használni. fogkrém nekem nem elég gyors
2010. aug. 11. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
a fogkrém tényleg jó.én amúgy minden este learcszeszezem az arcomat(lány vagyok:D),és szinte 1 pattanásom sincs.a szaga meg hamar elmegy.a tescoban 270 ft.nekem bevált.
2010. aug. 11. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat kipróbálom a fogkrémet :D. Nekem az alkoholtól, arcszeszektől olyan pattanásos lesz az arcom :S
2010. aug. 11. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is eléggé pattanásos a bőröm, voltam bőrgyógyásznál, aki írt fel egy DUAC GÉL nevű krémet, amivel esténként kell kennem az arcom, és emellé még naponta egyszer beszedek egy BIO CINK tablettát (ez nem gyógyszer, csak egy étrend kiegészítő). Nekem nagyon látványosan javult az arcom, igaz nem házi módszer, de hidd el, én már mindent kipróbáltam de eddig ez a legjobb. remélem tudtam segíteni :)
2010. aug. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!