Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan bőrfehérítés,...

Létezik olyan bőrfehérítés, ami természetes anyagokkal történik?

Figyelt kérdés

Nemis muszály bőrfehérítésnek lennie hanem csak "bőr fakításának" ...azért érdeklődöm ez iránt , mert sötétebb kreol a bőröm, és emiatt állandóan csúfolnak (pl:ci***ny-nak -.-" ) próbálok nem foglalkozni az ilyennel, de már nagyon elegem van ebből. Nagyon rosszul esik. Kiskorom óta útálom a bőröm miatt magam... szóval létezik valami természetes módszer , a bőröm világosításához? már olvastam a citromléről ( hogy be kell dörzsölni vele a bőrt stb) de őszintén ebben kételkedem.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2009. szept. 21. 20:08
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
Hát azt azért nem mondanám. de az arcomon nagyon meglátszik..páran meg is jegyezték hogy mi történt
2011. aug. 19. 23:51
 22/27 anonim válasza:
96%

NEKEM EBBŐL verekedési problémák is lettek de -van -egy olyan hogy bőrfesték és bekentem magamat 3 nap után -olyan- fehér lettem de (nem vagyok ci***ány) csak a bőrömmel van baj egy barnább hormon okozza !!!

A bőrfesték csak 15.000 ft volt !!

nekem megérte

már nem csúfolnak most már csak nyalnak

(de nem is tudtam olyan lányokat megszerezni mint most )

2012. febr. 22. 13:33
 23/27 anonim válasza:

[link]

:)

2012. aug. 28. 14:47
 24/27 anonim válasza:
elmesélem retardált kis kísérletemet, hogy tanuljatok belőle és ki ne próbáljátok. a fürdőkádban ücsörögve arra gondoltam, hogy biztosan használna valamit ha az elhalt hámsejteket kicsit le súrolom.. habkővel! jött is le rendesen a bőr nem fájt nagyon csak egy kicsit. egy idő után persze nem tudtam hol piros és hol barna úgyhogy gondoltam ahol sötét ott súrolom. végülis az egész karom csupa seb lett. jó mélyedések lettek rajta majd genny stb. mostmár be van gyógyulva és 2-3 árnyalattal világosabb ahol lesúroltam. az egyik karom mozaikszerű, a másikon meg két 3 cm átmérőjű foltocska van xD majd meggyógyul..
2012. okt. 13. 18:09
 25/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Két hozászolással ezelőtti felhasználótól szeretném kérni hogy ha lehet,légyszíves ki tudnád azt bővebben fejteni hogy hol(konkréten cím érdekelne) és mikor volt rá lehetőséged, írtam már privát üzenetet de sajnos nem kaptam tőled még választ.Hasonló helyzetben vagyok én is és lehetnek még jó páran szintén így rajtam kívül. :( Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged.

2012. okt. 25. 11:04
 26/27 anonim válasza:

Na jó, nekem most kezd elegem lenni ebből, majdnem 4 hónapja várok egy privát üzenetre, Organizmus nevű felhasználótól, ebben a témában a segítséget várom, tudom hogy elfoglalt és megvan az oka hogy nem ír vissza meg nem köteles segíteni, de NEKI sikerült ezek szerint. kaptam tőle választ még 07-16-án és írtam is hogy bővebben leírhatná a részleteket.

Mert úgy gondolom, hogy attól nem lesz se "szegényebb", sem pedig "gazdagabb" az ember hogy megoszt egy információt,egy 5-10 mondat erejéig. Ha valaki esetleg ismeri őt és megtudja adni az elérhetőségét, elküldené pmben,nagyon hálás lennék.

Kösz előre is a segítséget.

2012. nov. 18. 08:39
 27/27 Mark Kriston válasza:
100%
Hali, nekem is kreol a bőröm szine, meg tudnátok mondani, hogy a citromlével mit tegyek/használjam?
2014. jún. 13. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!