Létezik olyan bőrfehérítés, ami természetes anyagokkal történik?
Nemis muszály bőrfehérítésnek lennie hanem csak "bőr fakításának" ...azért érdeklődöm ez iránt , mert sötétebb kreol a bőröm, és emiatt állandóan csúfolnak (pl:ci***ny-nak -.-" ) próbálok nem foglalkozni az ilyennel, de már nagyon elegem van ebből. Nagyon rosszul esik. Kiskorom óta útálom a bőröm miatt magam... szóval létezik valami természetes módszer , a bőröm világosításához? már olvastam a citromléről ( hogy be kell dörzsölni vele a bőrt stb) de őszintén ebben kételkedem.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Szerintem meg ne bántson! Elintézném annyival, hogy na és akkor mi van? vagy közöd?
Nem értem miért kell az embereknek rasszistáknak lenni, meg amúgy is ne foglalkozz ezzel annyit! :) Nem olyan nagy dolog.
19:35
nekem is túl barna... és mert pólóba voltam a vízbe,csak a kezem meg az arcom barnult le,és van egy barnulási csíkom.. ott meg hófehér vagyok.
nem akarok ennyire barna lenni.:S engem is basztatnak vele... de engem az nem érdekel. csak nekem nem tetszik,kicsit fehérebb akarok lenni.
ha aztmondják h a citromlé segít
akkor próbáld ki.
Ha valamelyikőtök sikerrel járt vagy ötlete van akkor arra kérném hogy írjon erre a mailcimre: prodygeek@gmail.com
Amúgy már én is utánajártam a témának, hasonló problémák miatt, szóval irjatok bátran. Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!