Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan bőrfehérítés,...

Létezik olyan bőrfehérítés, ami természetes anyagokkal történik?

Figyelt kérdés

Nemis muszály bőrfehérítésnek lennie hanem csak "bőr fakításának" ...azért érdeklődöm ez iránt , mert sötétebb kreol a bőröm, és emiatt állandóan csúfolnak (pl:ci***ny-nak -.-" ) próbálok nem foglalkozni az ilyennel, de már nagyon elegem van ebből. Nagyon rosszul esik. Kiskorom óta útálom a bőröm miatt magam... szóval létezik valami természetes módszer , a bőröm világosításához? már olvastam a citromléről ( hogy be kell dörzsölni vele a bőrt stb) de őszintén ebben kételkedem.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2009. szept. 21. 20:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
Swarthy Wog you are!
2010. szept. 21. 17:59
 12/27 anonim ***** válasza:
55%

Ha valakinek alapból kreol a bőre az nem tudja kifehéríteni. Szerintem a citrom csak picit fehérít pl. pigmentfoltocskák vagy szeplők esetében.

A bőr alap színét nem lehet kihypózni. De ha a bőröd színénél egy-két árnyealattal világosabb alapozót veszel és a szemöldöködet és a hajadba apró világosabb tincseket csináltatsz, jobb lesz a helyzet.

2010. okt. 3. 19:42
 13/27 anonim válasza:
Velem is teljesen ugyan ez a helyzet, nagyon sokan ci..nynak néznek. Én is szint úgy gyűlölöm magam emiatt:( A színes kontaktlencsét tudnám ajánlani ( mind 1 milyen szín csak ne barna) én most ezzel fogok bepróbálkozni :) De még ezek után is szívesen kipróbálnám a bőrfehérítős praktikákat...
2010. nov. 7. 19:16
 14/27 anonim válasza:
100%

A citrom elvileg a C vitamin miatt kell. Próbáld a tömény aszkorbinsavat.

Amúgy ne okoskodjon az, akinek fehér a bőre, hogy milyen szerencsés a sötét bőrszínű. A sötét bőrszín valóban egy átok.

2011. júl. 10. 00:02
 15/27 anonim válasza:
100%
Nekem is ez a balyom és van az osztályba egy cigány csaj ahoz hasonlitgatom és nekem még barnább mint neki nekem is a citromlevet ajánlották
2011. aug. 2. 08:40
 16/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én is ilyen problémával küzdöttem , rám is mondták már hogy cigány vagyok stb. és ez nagyon rosszul esett, így én is kénytelen voltam a problémára megoldást keresni.

Olvastam a citromleves dologról, így kipróbáltam, és azt kell hogy mondjam meglepődtem mikor 3-4 nap múlva láttam hogy kezd fakulni a bőröm színe. Lehet ez bőrtípustól is függ, de szerintem érdemes kipróbálni!

2011. aug. 18. 12:23
 17/27 anonim válasza:
100%
juj utolsóóóóóó !!
2011. aug. 18. 21:43
 18/27 anonim válasza:
100%

és mit csináltál pontosan a citromléval ??

Ráöntötted vagy megittad vagy mi ?

2011. aug. 18. 21:43
 19/27 anonim válasza:
100%
a citromlevet egy vattapamaccsal alaposan beledörzsöltem a bőrömbe majd megvártam míg megszárad és másnap reggel lefürödtem. de olyat is csináltam , hogy vettem egy citromot , félbe vágtam és azzal kenegettem magam :D eddig az eredmény elég látványos, de még folytatom 3 hétig kb
2011. aug. 19. 00:13
 20/27 anonim válasza:
100%

És akkor télleg olyan lesz a bőröd mint amikor még nem barnult le ?

Szal kifehéredik ?

2011. aug. 19. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!