Létezik olyan bőrfehérítés, ami természetes anyagokkal történik?
Nemis muszály bőrfehérítésnek lennie hanem csak "bőr fakításának" ...azért érdeklődöm ez iránt , mert sötétebb kreol a bőröm, és emiatt állandóan csúfolnak (pl:ci***ny-nak -.-" ) próbálok nem foglalkozni az ilyennel, de már nagyon elegem van ebből. Nagyon rosszul esik. Kiskorom óta útálom a bőröm miatt magam... szóval létezik valami természetes módszer , a bőröm világosításához? már olvastam a citromléről ( hogy be kell dörzsölni vele a bőrt stb) de őszintén ebben kételkedem.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ha valakinek alapból kreol a bőre az nem tudja kifehéríteni. Szerintem a citrom csak picit fehérít pl. pigmentfoltocskák vagy szeplők esetében.
A bőr alap színét nem lehet kihypózni. De ha a bőröd színénél egy-két árnyealattal világosabb alapozót veszel és a szemöldöködet és a hajadba apró világosabb tincseket csináltatsz, jobb lesz a helyzet.
A citrom elvileg a C vitamin miatt kell. Próbáld a tömény aszkorbinsavat.
Amúgy ne okoskodjon az, akinek fehér a bőre, hogy milyen szerencsés a sötét bőrszínű. A sötét bőrszín valóban egy átok.
Sziasztok!
Én is ilyen problémával küzdöttem , rám is mondták már hogy cigány vagyok stb. és ez nagyon rosszul esett, így én is kénytelen voltam a problémára megoldást keresni.
Olvastam a citromleves dologról, így kipróbáltam, és azt kell hogy mondjam meglepődtem mikor 3-4 nap múlva láttam hogy kezd fakulni a bőröm színe. Lehet ez bőrtípustól is függ, de szerintem érdemes kipróbálni!
és mit csináltál pontosan a citromléval ??
Ráöntötted vagy megittad vagy mi ?
És akkor télleg olyan lesz a bőröd mint amikor még nem barnult le ?
Szal kifehéredik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!