Mi a véleményetek, vajon használhat?
Figyelt kérdés
Vettem az Avonból, Napozás előtti hidratáló lotiont, béta.karotinnal. Az van a ráírva, hogy elősegíti a barnulás! Én elég fehér bőrű vagyok, néha le is égek. Most szeretnék elkezdeni szoláriumba járni, hogy legyen egy kis színem a nyárra. (Nem akarom túlzásba vinni, néhány alkalommal mennék nem erős gépekbe.) Szerintetek, ha bekenném magam szolizás előtt ezzel a krémmel, segítené a barnulást, mert a barátnőim használtál nyáron napozáshoz, és bevált nekik. Vajon a szoliban is hatásos lehet, segíti a barnulás? Szolikrémet nem szeretnék venni, mert csak pár alkalomra mennék. Válaszotokat előre is köszönöm! :)2013. ápr. 5. 19:07
1/1 anonim válasza:
az avon is méreganyagokkal, kőolajszármazékokkal dolgozik, amelyek rákkeltőek. én épp ezen a héten hagytam abba eze használatát.
írd be ezt google-ba és olvass utána, mennyire "jó" ez a bőrödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!